Header

Breng een bezoek aan Rotterdam en deze bezienswaardigheden

Hoewel de meeste toeristen nog altijd Amsterdam bezoeken als zij naar Nederland komen, weten ook steeds meer mensen hun weg naar Rotterdam te vinden. In deze stad valt namelijk ook genoeg te zien. Veel mensen zijn zelfs van mening dat Rotterdam leuker is om te bezoeken dan de overlopen door toeristen hoofdstad van het land.

Ook als Nederlander kan een bezoek aan de stad een leuk dagje uit zijn. Wanneer je dit van plan bent dan wil je uiteraard graag weten welke bezienswaardigheden je dan allemaal kunt bezoeken. Wij bespreken in dit artikel enkele opties die je hebt. De volgende keer dat je een bezoek brengt aan Rotterdam kan je deze informatie raadplegen.

Kubuswoningen Rotterdam

Rotterdam is wereldwijd beroemd om de bijzondere architectuur die hier te vinden is. Een goed voorbeeld hiervan zijn de kubuswoningen. Deze zijn in het centrum van de stad te vinden. Veel toeristen willen hier graag een foto van nemen. Zij verbazen zich over het feit dat er echt mensen in de huizen met rare vorm wonen. Een foto van de kubuswoningen is een absolute must als je een bezoek aan Rotterdam brengt.

Erasmusbrug Rotterdam

Niet ver van de kubuswoningen vandaag vind je de Erasmusbrug. Het is de belangrijkste verbinding tussen het zuiden en noorden van Rotterdam dat gescheiden wordt door de nieuwe maas. Je kunt de brug dan ook van veraf zien. De Erasmusbrug was jaren geleden uniek in zijn soort met een enkele rechtopstaande paal en kabels die hieraan hangen om het gewicht van de brug te dragen. Neem zeker een paar foto’s van de Erasmusbrug en rij er overheen om naar Rotterdam Zuid te gaan.

Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Diergaarde Blijdorp is de dierentuin van Rotterdam. Het is ook een van de oudste dierentuinen van Nederland. Hier kan je jezelf prima een hele dag vermaken door lekker rond te struinen en naar allerlei verschillende dieren te kijken. Vooral het gorilla verblijf in Diergaarde Blijdorp is geliefd. Dit komt omdat hier de inmiddels beroemde gorilla Bokito in verbleef. Er zijn echter nog veel meer andere diersoorten in het grote complex te vinden.


Wil je een acupunctuur behandeling ondergaan? Dan kunt u bij Acupunctuur Rotterdam een afspraak maken.