Header

Wat is er te doen in Rotterdam?

Wil je wat leuks gaan doen in de stad? In Rotterdam zijn een hoop leuke dingen te doen. In dit artikel een aantal tips voor je verzameld.

Euromast Rotterdam

Een icoon in Rotterdam is natuurlijk de Euromast. Dit is zeker leuk om eens te bezoeken als je in de stad bent. De toren is 185 meter hoog en voor een schappelijke prijs van €9,75 kun je naar boven. Je hebt vervolgens een heel leuk uitzicht over de stad, heel erg mooi om te bekijken. Natuurlijk kun je ook een hapje en een drankje doen in de Euromast. Als je wat leuks wilt doen in Rotterdam, dan is dit zeker een aanrader! Hieronder de routebeschrijving van de Euromast naar onze praktijk:

Markthal Rotterdam

Rotterdam staat vol met interessante gebouwen, de markthal is daar een goed voorbeeld van. Het is een relatief nieuw gebouw dat er zeker interessant uit ziet. In de markthal in Rotterdam zijn verschillende winkels en kraampjes gevestigd. Gezellig om eens doorheen te lopen, of om een hapje te eten. Er is overigens ook een Albert Heijn vestiging in de markthal, dus ook als je nog een boodschapje moet doen kun je in de Markthal terecht. Zo kom je vanaf de Markthal bij onze praktijk:

Stadion Feyenoord Rotterdam

Veel mensen zullen voetbalclub Feyenoord uit Rotterdam wel kennen, de club is gevestigd op Rotterdam-Zuid. Bij de club kun je natuurlijk een kijkje gaan namen aan de buitenkant, soms worden er ook rondleidingen gegeven. Bekijk wel even of er een rondleiding is voordat je gaat om teleurstelling te voorkomen.

Shoppen in Rotterdam

Naast de verschillende culturele dingen die je kunt doen in Rotterdam, kun je er natuurlijk ook gewoon heel prettig shoppen. In de stad zijn alle grote warenhuizen gevestigd. Een aanrader is om bijvoorbeeld eens te gaan kijken bij de Beijenkorf, ze hebben een zeer groot en mooi pand midden in het centrum.

Hapje en drankje in Rotterdam

Uiteraard is er voor de inwendige mens ook genoeg te vinden in Rotterdam. Als het zonnetje schijnt is het aan te raden om een drankje of lunch te nuttigen in de oude haven. Met een mooi uitzicht kun je daar genieten van de zon en een hapje en een drankje.

Natuurlijk kun je ook een acupunctuur Rotterdam behandeling volgen bij onze praktijk.